Reikės:
Baklažano
Medinių dantų krapštukų
Užtepėlėi:
Varškės arba rikotos sūrio
Saulėje džiovintų aliejuje mirkytų pomidorų
Sūdytų skrudintų kapotų riešutų
Kieto sūrio (Parmezano ar Džiugo) drožlių
Mozarella sūrio smulkinto
Punch Masala (arba kitokia Masala) prieskonių
Čili miltelių
Kaip gaminti:
1. Balkažaną supjaustyti plonais "liežuviais", juos pasūdyti ir sudėti rėtin, kad per 30 min. jie suminkštėtų ir atiduotų savo karčias sultis. Po 30 min. dar užpilti karštu vandeniu, kad dar labiau suminkštėtų ir truputį nusiplautų druska
2. Padaryti užtepėlę - viską išmaišant, ir plonu sluoksniu užtepti ant baklažano "liežuvių"
3. Padaryti suktinukus ir persmeigti mediniais dantų krapštukais, kad laikytųsi
4. Kepti ant grotelių 10-15 min. (kol lengvai apskrus)
5. Labai skanu su žaliomis gaiviomis salotomis, pagardintomis feta sūriu
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą