Description:
ačiū Raimundai!
Ingredients:
400 g morkų
200 g riešutų
50 g sviesto
1 didelė citrina
4 kiaušiniai
2 šaukštai vandens
160 g cukraus
120 g miltų
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
50 g cukraus pudros
Directions:
• Morkas nuskusti ir supjaustyti labai plonais šiaudeliais.
• Citriną nuplauti karštu vandeniu, žievelę nutarkuoti, sultis išspausti.
• Riešutus smulkiai sumalti.
• Sumaišyti morkas, riešutus, citrinos žievelę ir sultis.
• Išlydyti sviestą ir sumaišyti su morkų mišiniu.
• Atskirti kiaušinio baltymus nuo trynių. Išplakti trynius su dviem šaukštais vandens ir cukrumi. Sumaišyti su morkų mišiniu.
• Miltus, kepimo miltelius įmaišyti į gautą masę.
• Iki standžių putų išplakti baltymus su žiupsneliu druskos. Ir įmaišyti į tešlą.
• Kepti 60 min. 180°C
• Apibarstyti cukraus pudra
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą