Ačiū Dalytei iš Palangos sveikatos mokyklos
- 400 g avižinių dribsnių - užplikyti verdančiu vandeniu, kas vos apsemtų, palaukti kol pasidaro lipni masė (kaip plastelinas).
- keptuvėje ant saulėgrąžų aliejaus pakepti morkas, svogūnus, česnaką
- padažui: svogūnus supjaustyti, morkas pakepinti, sudėti į puodą, užpilti 2 st. verdančio vandens ir kaitinti. Pridėti žolelių.
- išbrinkusius dribsnius sumaišyti su morkomis, svogūnais.
- šlapiomis rankomis formuoti "kotletukus"
- kepti 15-20 min. orkaitėje 180C.
- 400 g avižinių dribsnių - užplikyti verdančiu vandeniu, kas vos apsemtų, palaukti kol pasidaro lipni masė (kaip plastelinas).
- keptuvėje ant saulėgrąžų aliejaus pakepti morkas, svogūnus, česnaką
- padažui: svogūnus supjaustyti, morkas pakepinti, sudėti į puodą, užpilti 2 st. verdančio vandens ir kaitinti. Pridėti žolelių.
- išbrinkusius dribsnius sumaišyti su morkomis, svogūnais.
- šlapiomis rankomis formuoti "kotletukus"
- kepti 15-20 min. orkaitėje 180C.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą