2012-11-28

TIKRA ISPANIŠKA SANGRIJA (Lietuviškai rinkai adaptuotas receptas)



Description:
1. Ačiū Odetai
2. Labai tinka patiekti akvariume

Ingredients:
keturiems asmenims: butelis sauso vyno (nesvarbu raudono ar balto, nereikia brangaus); fantos 1,5, stiklinė brendžio, pusė stiklinės žagarės vyšnių likerio, šviežiai spaustų apelsinų 300 gr. arba gerų apelsinų sulčių, citrusinių vaisių, ananasų, šviežių uogų, ledukų

Directions:
[22:08:54] Odeta: Supjaustyti apelsinus ir citriną, galima dar visokių pridėti vaisių ir uogų - gražiai atrodo braškės, arbūzai. Užpilti vaisius viena stikline brendžio ir dar užpilti daugiau kaip pusę stiklinės Žagarės vyšnių likerio. Padėti porai valandų šaltai, kad sugertų brendį ir likerį. Tada ant vaisių pilti: butelį raudono arba balto vyno, 1.5 litro fantos (apelsinų limonado), šviežiai spaustų apelsinų sulčių arba gerų apelsinų sulčių - dvi stiklines. Pastaba: gaunasi apie 3 litrus, čia tikriausiai yra keturiems žmonėms kiekis, bet nesiūlyčiau gaminti mažiau nei kibirą, jeigu yra didesnė kompanija :)

Komentarų nėra: